Wat ik doe

Objecten/Beelden

chris met vogelman

Ik maak en verkoop beelden van staal, van klein (30 cm) tot groot (3,5 m). Ze kunnen zowel binnen als buiten. Ik werk zowel met nieuw staal als met dat wat op mijn pad komt. Vaak ook laat ik de beelden roesten. De natuur neemt het beeld over, in een voortdurend veranderend proces.
In opdracht maak ik een uniek hoogstpersoonlijk bankje, met de geabstraheerde afbeelding van een persoon/personen naar keuze. Ook ander werk in opdracht is mogelijk.
Voor prijzen en andere informatie kun je contact  met me opnemen.

Cursussen & workshops

vrij-ruimtelijk-werken

Maandagavond van 19.30-22 uur en dinsdagmiddag van 13.30-16 uur vrij ruimtelijk werken in mijn atelier. 60,- Euro per maand voor beide momenten, exclusief materiaal.
Ik geef geen opdrachten, maar ik kijk met je mee en help je met verschillende ogen te kijken.
Workshops voor groepen op aanvraag, in het atelier en op locatie. Mogelijkheden zijn onder andere: stadsjutten en werken met afvalmateriaal, maken van totempalen, maken van maskers. Van kinderfeestjes tot personeelsuitjes.

Projecten

Kunst en maatschappij komen samen in de projecten waarin ik (mee)werk. Vanaf 2007 zijn vooral projecten met scholen op mijn pad gekomen, daar heb ik inmiddels een aardige specialisatie in opgebouwd. Daarnaast gaat het onder andere om het maken van een roetmonster voor een milieuactie, het draaien van een kinderatelier en kunstprojecten om de leefbaarheid in een buurt te vergroten.

IMG_1435

Persoonlijk aandenken

Al mijn beelden zijn uniek. Er bestaat maar 1 exemplaar van.
Dus zoek je een uniek beeldje voor een uniek iemand…………
Een Vogelman als een soort hedendaagse engel op een grafsteen.
Of een romantisch bankje als huwelijkscadeau.